O britanica a intentat proces de divort dupa ce a descoperit ca sotul sau avea o aventura virtuala in jocul online "Second Life"

Un sarut pasional a rupt timpanul unei adolescente in sudul Chinei. Ziaristii au denumit incidentul "sarutul surzeniei"

Sarah Palin, nominalizata de republicani pentru functia de vicepresedinte al SUA, a fost pacalita de un comic din Canada, care a facut-o sa creada ca vorbeste cu presedintele francez Nicolas Sarkozy

Doua gemene din Spania, ce fusesera separate la nastere in urma unei erori medicale, s-au intalnit dupa 28 de ani. Una dintre ele a dat spitalul in judecata

Un rus ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool a mers pe strada fara sa simta ca avea in spate un cutit infipt de catre un coleg de munca.

Un chilean in varsta de 81 de ani din satul Angol, declarat mort, si-a socat rudele si prietenii dupa ce s-a ridicat din sicriu la propria inmormantare.

Oficiali din Shanghai au lansat o campanie pentru a convinge locuitorii sa nu mai circule pe strazi in pijamale.

O casa funerara din SUA, specializata in lansarea cenusii umane pe orbita terestra, a anuntat ca a inceput sa ia comenzi pentru depozitarea ramasitelor pe luna.

Un indicator rutier din localitatea Swansea a socat locuitorii cu inscriptia "Nu sunt in birou in acest moment". Indicatorul trebuia sa precizeze "Interzis accesul vehiculelor prea grele", insa textul a fost trimis prin email unui translator de galeza care... nu era in birou in acel moment

O britanica a sarbatorit implinirea varstei de 105 ani, declarand ca secretul vietii sale lungi a fost abstinenta sexuala.

Un cuplu din Cambodgia ce intentiona sa divorteze si-a taiat casa in doua, din cauza piedicilor din sistemul juridic

Un bucatar-sef din Serbia a lansat prima carte de bucate din lume ce contine exclusiv retete de mancaruri preparate din... testicule.

Elvetianul Yves Rossy, supranumit Omul-racheta, a zburat din Franta in Marea Britanie, folosind un aparat conceput de el insusi. Zborul elvetianului, care a inceput la Calais si s-a sfarsit la Dover, a durat mai putin de 10 minute. Elvetianul a utilizat o singura aripa, atasata de spatele sau si propulsata de un motor cu reactie.

Plante de marijuana au fost descoperite printre florile plantate in fata cladirii Guvernului din Sofia

O operatie de urgenta a salvat viata unui piton australian care inghtise patru minti de golf, pe care le confundase cu patru oua