Salutare, am revenit pe blog cu postarile.
Am auzit de multe cazuri de paternitate, si de multr erori ce au schimbat viata multora, dar urmatoarele cazuri de paternitate sunt chiar bizare.

10. Barbatul care plateste pensie alimentara, desi nu este tatal copilului
La 16 luni dupa divort, Richard Parker, rezident in Florida, SUA, a descoperit ca cel pentru care plateste lunar 2.000 de dolari pensie alimentara, nu este copilul lui natural. A aflat acest lucru dupa un test ADN.


9. A nascut gemeni din "greseala" medicilor
Un cuplu din Olanda a incercat ani de-a randul sa faca un copil, dar fara rezultate. In cele din urma au apelat la fertilizarea in vitro, iar viitorii parinti au aflat apoi ca vor avea o pereche de gemeni, baieti.
Cand au venit pe lume, unul era blond cu ochi albastri, iar celalalt mulatru.
Testele ADN au aratat ca baietelul mulatru nu este copilul lor biologic deoarece medicii au "folosit" din greseala si cateva picaturi din sperma altui barbat, cand a avut loc procesul de fertilizare in vitro.


8. Copilul de milioane de dolari cu patru tati
Patru barbati au declarat ca sunt tatii biologici ai fetitei Annei Nicole Smith. Desigur, totul de dragul milioanelor de dolari ai mamei.
In urma testelor ADN a iesit la iveala adevaratul tata, in persoana lui Larry Birkhead, un fotograf celebru.


7. Cel mai tanar tata... care nu este tata are 12 ani
Alfie Patten, un scolar de 12 ani din Marea Britanie, a devenit "cel mai tanar tata" in urma unei relatii cu o adolescenta de 15 ani. Inocenta si-a spus cuvantul, el dorind sa-si ingrijeasca fetita, fara a-si pune prea multe intrebari. Ca intotdeauna, testele ADN au scos adevarul la iveala. Adolescenta a intretinut relatii sexuale cu mai multi baieti, dar cel care a lasat-o gravida nu a fost cu siguranta Alfie.


6. In New Mexico, Steve Barreras a fost fortat sa plateasca pensie alimentara pentru un copil care nu a existat
Dupa ce Steve a divortat de Viola Trevino, aceasta l-a anuntat ca a ramas gravida si ca va avea o fetita, in ciuda faptului ca barbatul isi facuse operatie de vasectomie.
Trevino, cea care si-a "fabricat" fetita in 1999, a botezat-o "Stephanie". Viola i-a scos copilului si certificat de nastere, de botez, asigurare medicala si sociala. Barbatul a platit peste 20.000 de dolari pentru un copil... inexistent.


5. Presedintele care a recunoscut ca este tatal unui copil conceput cand barbatul era Preot Catolic
In luna aprilie a anului 2009, presedintele statului Paraguay si fost preot, Fernando Lugo, a recunoscut ca este tatal unui copil conceput cand barbatul era preot.
In varsta de 57 de ani, el a renuntat la preotie in 2006, iar in 2008 Papa Benedict al XVI si-a dat acceptul ca el sa renunte la preotie.
Presedintele a recunoscut ca a avut o relatie cu o tanara de 16 ani. Astfel, s-a nascut Guillermo Armindo, cand el purta inca haine bisericesti.


4. Barbatul care a devenit tata dupa 22 de ani, datorita spermei inghetate
Pe cand avea 16 ani, Chris Biblis, bolnav de leucemie a fost anuntat de medici ca va ramane steril in urma radioterapiei. Tot ei l-au sfatuit sa isi inghete sperma intr-o banca specializata, pentru atunci cand va dori sa aiba copii.
Acum el are 38 de ani si o fetita sanatoasa. Medicii i-au implantat sotiei spermatozoizii lui Chris, inghetati cu 22 de ani in urma.


3. Un barbat si-a angajat vecinul pentru a-i lasa sotia gravida, dar era steril
Un barbat din Stuttgart, Germania, si-a angajat vecinul sa ii lase sotia insarcinata. Vecinul a fost platit cu 2.500 de dolari pentru "prestatii", de trei ori pe saptamana, jumatate de an.
Munca vecinului nu a dat roade, deoarece era steril si nimeni nu stia acest lucru. Cei doi copii ai sai aveau alt tata biologic.


2. Dupa ce au intretinut relatii sexuale cu aceeasi femeie, fratii gemeni nu stiu care dintre ei este tatal
Fratii gemeni, Raymon si Richard Miller, sunt tatal si unchiul unei fetite de 3 ani. Problema este alta: niciunul dintre ei nu stie care este tatal si care este unchiul copilei. Astfel, ei se judeca de cativa ani la tribunal, pentru a stabili paternitatea fetitei.


1. Barbatul care a ramas insarcinat de doua ori
Mai intai a fost femeia, regina a frumusetii, care a suferit o operatie de schimbare de sex si a devenit barbat, pastrandu-si ovarele intacte. A urmat toate procedurile necesare pentru a deveni barbat, dar si speranta ca intr-o zi va deveni "mamica", deoarece sotia sa, Nancy, este infertila.
Thomas Beatie a anuntat ca asteapta un copil si ca sperma injectata apartine unui donator anonim.