O familie numeroasa din Rusia si-a montat un semafor la intrarea in WC-ul din curtea casei.
Dispozitivul cu lumini se aprinde in culoarea rosie atunci cand toaleta este ocupata si in verde atunci cand WC-ul este liber si poate fi folosit de altcineva.

Membrii familiei sunt bucurosi ca nu mai trebuie sa bata drumul pana la toaleta si s-o gaseasca ocupata, pentru ca lumina semaforului ii ajuta sa vada de la distanta daca WC-ul este liber.

Ne intrebam, totusi, cu banii de pe semafor nu puteau face un alt wc? Dar cine stie, poate nu l-au platit. Dar daca unul are o urgenta mare si e pe verde, ce face, forteaza intrarea?

Cert e ca daca semaforul e pe galben, e semn ca cel e inauntru isi ridica pantalonii, iar cel care asteapta se pregateste sa ia stratul!
Zambestirea Europa Fm



In China, pisicile iau locul câinilor poliţişti. Si asta de cand o mâţă a atacat un hoţ care furase portofelul unei domnişoare pe străzile din Beijing.
Felina, rănita după acţiunea comando, a fost recrutată de poliţia chineză.

Poliţiştii care patrulau prin capitala Chinei au ridicat maidaneza la rang de ofiţer la ordine publica. Si pisica-războinică s-a pus pe treabă.

Chiar din prima zi de muncă, "doamna comisar To" a fost propusă pentru avansare după ce, trimisă în misiune la o puşcărie, a detectat în hainele unui deţinut câteva grame de heroină.