Ieri mai exact 10.03.2014 ungurii din Romania au serbat Comemorarea unor Secui ucisi in 1854! si nu doar ca au serbat ci mai degraba au instigat la violenta, ura etnica, lucruri mizere.
         

Cine sunt Secuii??! Sunt urmasii avarilor, neam turcic, NU sunt unguri!!! 

Citat condeiulardelean.ro
    Astazi însa, suntem în masura sa afirmam, dupa sursele germane ale secolelor IX-XIII (Annales Regni Francorum, Poeta Saxo, Analele Fuldense etc.), ca secuii sunt cu certitudine urmasii avarilor, neam turcic originar din Mongolia si înrudit lingvistic cu hunii, pecenegii, uzii, cumanii, tataro-mongolii, turcii etc., total diferiti de maghiarii finici. 

            Ma intreb oare de ce un interes asa de mare al ungariei fata de Ardeal??? Ce motive or sa mai
gaseasca pentru fura Ardealu? stiu suna puti extremist da din pacate asta este adevarul, si ei nu contenesc sa ascunda acest adevar, Ungaria vrea Transilvania.



Cine i-a ucis pe cei 3 Secui Martiri??! De Habsburgi!

Citat wikipedia
În 1848 orașul a susținut revoluționarii maghiari, iar în noiembrie trupele habsburgice au ocupat Târgu Mureșul de la ostașii secui.[53] La data de 13 ianuarie 1848 generalul Tolnay reușește să reocupe orașul. După reocupare, în Casa Teleki au dormit și au plecat la ultima bătălie Sándor Petőfi și Józef Bem.[53] După ce revoluția maghiară a fost înfrântă, în 1854 sunt uciși generalii Mihály Gálffy, Károly Horváth și Török János de către ostașii habsburgi (la Târgu Mureș în locul numit Postarét din strada Secuilor Martiri).

De ce nu se cearta cu Austriecii ( facea parte din Parte din Imperiul Austro-Ungar condus Habsburgi pana in 3 noiembrie 1918) pentru moartea celor 3??? de ce nu merg la ei sa ceara autonomie???


Steagul Secuiesc.

Este un steag vechi de peste 400 de ani, si creeat in mod ironic de catre Mihai Viteazu in lupta de la Selimbar  impotriva ungurilor (cam prosti astia de au ales acest steag sa ii reprezinte pe secui), in conditiile in care secuii se doresc a fi de origine maghiara.
In 1601 Secuii au luptat impotriva maghiarilor impreuna cu Mihai Viteazu.

Citat libertatea.ro
“Steagul a fost creat în 2004 din iniţiativa Consilului Naţional Secuiesc şi a fost conceput ca formă de un muzeograf din Sfântu Gheorghe, Konya Adam. A fost inspirat dintr-un steag din anul 1601, steagul de campanie militară a pedestraşilor secui conduşi de Moise Secuiul”. Acest Moise a condus secuii într-o răscoală împotriva nobilimii maghiare, care le luase drepturile... 

 Ei doresc sa construieasca o identitate a secuilor, pentru a dezbina, pentru a conduce dupa bunul lor plac.
Este absolut incredibil ce se intapla in Romania, iar politicieni din vremurile de azi vand tara pe bucati pentru nimic, o vand pentru linistea lor, pentru averi...

 "Ungaria trebuie pedepsita" (Stalin dixit)