Buna la toata lumea!!!
     Desi nu am postat de muuulta vreme, deee... lenea este cucoana MARE, am revenit cu o stire faina!!!
     Au inceput inscrierile la concursul Miss Plaja 2014, da au inceput. Nimic neobisnuit pana aici, caci concursul are loc in fiecare vara din 2003 incoace, ci numarul de participant... Cate credeti ca s-au inscris??? stie careva??? aaa??? ei atunci va spun eu.
     Intr-o saptamana s-au inscris deja 209 fete, intr-o saptamana, in conditiile in care mai sunt vreo 4 luni pana incepe Miss Plaja 2014.
     Se pare ca anul asta se anunta destul de interesant :) cu multe fete frumoase.
Eu unu recomand concursul, si aici nu fac reclama, pare un concurs serios si frumos in ciuda zvonurilor zic eu aiurea aruncate. Unii sau unele vor sa ajunga cunoscute cat mai repede sarind peste anumite trepte pe care un om normal care munceste pentru imagine le are de parcurs. Si uite asa apar zvonuri, si uite asa apar asa numite ''vedete'' peste noapte. Toate au un pret, un scandal, o imagine sifonata... deee nu mai conteaza nimic, daca vrea omu, sau ''oama'' sa ajunga sus!!!
    Dar hai sa trecem la ale noastre, Miss Plaja chiar merita o atenti deosebita, unu este o emisiune TV, doi este un concurs de frumusete, trei se castiga bani. Si cine nu vrea sa castige bani distrandu-se la mare???
Premiile de anii trecuti au fost destul de generoase in miii de euro, acu' sincer na fost chiar asa de usor, toate fetele care au castigat un premiu la Miss Plaja in anii trecuti au mai castigat si contracte la diferite prezentari. Munca nenica, dar cand este pasiune si dorinta totul pare o joaca.
Trag linie si o concluzie. Miss Plaja chiar e faina!!!