Cand doi oameni nu mai pot sa se abtina pana intr-un loc sigur si intim unde sa faca dragoste, acestia sunt in stare sa aleaga orice coltisor public, uneori chiar inedit.

Recent, un cuplu, despre care se crede ca ar fi studenti, a fost surprins in momente mai mult decat intime intr-un turn de ceas situat langa un centru comercial din Sydney, Australia.

Dar, de-a lungul timpului, si alte perechi au fost prinse si surprinse facand sex in locuri inedite sau extreme.

Cotidianul The Sun a realizat un TOP 10 al acestora, care ne confirma, inca o data, faptul ca imaginatia omului n-are limite. Dimpotriva!

TOP 10: Locuri trasnite unde fac unii dragoste:

10) Pe liniile unui tren de mare viteza! S-a intamplat in Africa de Sud!

9) In biserica, in cabina de spovedanie! Erau bauti, asa ca aveau si curaj sa faca sex in casa Domnului!

8) Intr-o macara, unul dintre parteneri fiind muncitor in constructii! Au scapat de politie, pentru ca utilajul era proprietate privata!

7) Pe acoperisul unei masini de politie, cu politisti in ea? Wow, foarte tare!

6) Intr-o cabina de telefon, in timp ce se adaposteau de ploaie! Poate nu foarte trasnit, dar 45 de minute, intr-un spatiu atat de vizibil?

5) In sala de tribunal! De 15 ori in 2 ani!

4) Sex pe plaja! Banal, nu? Da, dar in Dubai, acolo unde se stie ca sexul este un subiect tabu, mai ales in locuri publice!

3) Intr-o masina care merge cu mare viteza! De exemplu, in Norvegia la volanul unui autoturism Mazda 323, mergand cu 133 km/h!

2) Pe acoperisul cladirii de birouri in care lucrau, intr-o zona aglomerata din Londra, in fata unei echipe TV care filma o reclama, care a si aplaudat la final!

1) La resedinta familiei regale britanice, Castelul Windsor, in fata a 100 de turisti!